Praktijkgegevens

PIJN of SPOED?

Vakantie

HUISREGELS

Openingstijden

Ons Team

Mondzorg tarieven 2023

Uw rekeningen

Infomedics

Betalingsvoorwaarden

Corona maatregelen

Informatie

Privacy-verklaring

Uw mondzorgrekening wordt afgehandeld door Infomedics
 
Samenwerking met Infomedics
 
In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom hebben wij het versturen en innen van onze rekeningen uitbesteed aan Infomedics. Infomedics is een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat hierin is gespecialiseerd.
 
 
Contactgegevens Infomedics
 
Telefonisch
036 - 20 31 900 (lokaal tarief)
Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.
E-mail: rekening@infomedics.nl
 
Postadres
Postbus 60108
1320 AC Almere
 
 
Betalingsregelingen
 
Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Lukt het niet om op tijd te betalen, neem dan zo snel mogelijk contact op met de Servicedesk van Infomedics op 036-2031900. Zij kunnen u helpen met een betalingsregeling.
 
 
Wat staat er op uw zorgrekening?
 
Uw rekening is opgebouwd uit de verrichtingen die wij tijdens de behandeling hebben uitgevoerd. Bij elke verrichting hoort een vast tarief dat door de Nederlandse Zorgautoriteit is vastgesteld.
Wilt u weten welke tarieven voor tandheelkunde er zijn? Kijk dan eens op www.allesoverhetgebit.nl.
 
Uw rekening op papier of online?
 
Als u uw rekening online wilt afhandelen heeft onze praktijk uw e-mailadres en uw mobiele telefoonnummer nodig. Deze gegevens worden door Infomedics gebruikt om u veilig toegang te verlenen tot het online portaal waar uw rekening klaarstaat. Als u inlogt op uw Infomedics portaal, vult u de SMS-code in die u van Infomedics ontvangt. Wilt u uw rekening liever op papier ontvangen, dan kunt u dat op uw portaal zo instellen. Als u uw rekening per post ontvangt staat uw BSN daarop niet vermeld i.v.m. bescherming van uw persoonsgegevens. U moet dan zelf uw BSN nummer invullen voordat u uw rekening indient bij de verzekeraar. Meer informatie vindt u op www.infomedics.nl.
 
 
Uw gegevens zijn veilig
 
Infomedics hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacygevoelige gegevens. Het bedrijf is daarom ISO27001 gecertificeerd, net als alle dienstverleners die Infomedics inschakelt om uw rekening te kunnen maken en versturen. Deze certificering wordt elk jaar opnieuw beoordeeld en vernieuwd. Meer over privacybescherming leest u op www.infomedics.nl/privacy.