Praktijkgegevens

PIJN of SPOED?

Vakantie

Uw rekeningen

Infomedics

Mondzorg tarieven 2024

Betalingsvoorwaarden

Informatie

Privacy-verklaring

Mevr. M.P. Jansen
T A N D A R T S
Oudenhove 90
4901 CC  Oosterhout
Telefoon 0162 427530
 
VERHUISBERICHT per 01-08-2024:
 
De afgelopen 38 jaar heb ik met veel plezier mijn werk als tandarts uitgeoefend in mijn praktijk aan de Oudenhove 90. Om als tandarts nog een aantal jaren met plezier te blijven werken, heb ik besloten om een samenwerking te starten met Tandartspraktijk Mondhuys.
 
Vanaf 1 augustus staat mijn behandelstoel voor u klaar in het gebouw van Mondhuys. Dat is aan de overkant van mijn praktijk, naast de Nettorama. Ik verheug mij er zeer op om u allemaal in de komende jaren daar te mogen zien, spreken en eventueel te behandelen.
Het is na al die jaren in de flat best een grote stap voor Mariëlle, Monique en mijzelf. Ik zou het geweldig vinden als u meekomt naar Mondhuys. Ik denk dat er voor u niet veel verandert: U blijft dezelfde gezichten zien aan de stoel, dezelfde behandelingen, dezelfde zorg zoals u dat al die tijd van ons gewend bent geweest, alleen op een andere locatie. De eerste keer zal het zeker een beetje onwennig zijn - ook voor ons drieën, maar dat zal hopelijk snel voorbij zijn.
 
De afspraken gaan door op dezelfde manier - alle bestaande afspraken zijn omgezet naar de nieuwe locatie - en als er een vraag is of iets anders, dan zijn wij voorlopig ook nog even op het oude telefoonnummer bereikbaar.
Na 1 augustus kunt u uw afspraken maken via het nieuwe nummer 0162 45 83 03. Vergeet niet het nieuwe telefoonnummer in uw telefoon te zetten.
 
Mijn team en ik zullen uw behandeling voortzetten in:
Tandartspraktijk Mondhuys (vlak bij de Nettorama)
Sperwerstraat 9
Oosterhout
0162 45 83 03
mail: info@mondhuys.nl
website: www.mondhuys.nl
 
Deze verhuizing van mijn praktijk betekent dat uw patiëntendossier overgedragen zal worden aan tandarts eigenaar Poeya Mohtadili en zal worden samengevoegd met de patiëntenadministratie van Tandartspraktijk Mondhuys. Mocht u hier bezwaar tegen hebben, dan verneem ik dat graag van u.
 
Ik hoop dat het vertrouwen dat u in mij en mijn praktijk heeft, onverminderd zal blijven bestaan.
 
Wij verheugen ons zeer u bij uw volgende afspraak te mogen verwelkomen bij Mondhuys.
Monique Jansen en assistentes.