Praktijkgegevens

Corona maatregelen

Ons Team

Uw rekeningen

Infomedics

Mondzorg tarieven 2022

Betalingsvoorwaarden

Pijnklachten

Vakantie of Afwezig

Informatie

Privacy-verklaring

Mondzorgpraktijken zijn sinds april 2020 weer voor iedereen open en blijven open. Wij zijn ook na het afkondigen van eventuele nieuwe maatregelen volledig toegerust om elke vorm van zorg te verlenen aan patiŽnten die naar alle waarschijnlijkheid niet besmet zijn met het coronavirus COVID-19. Maar er zijn wel zaken waar je rekening mee moet houden.
 
Hoe maak je een afspraak?
Even aanwaaien voor het maken van een afspraak is er niet meer bij. Je zult eerst moeten bellen en dan volgt er een aantal gezondheidsvragen. Daarna kan er pas een afspraak worden gemaakt. Als die niet op dezelfde dag is, word je verzocht om bij verandering van je gezondheid of twijfel daarover contact op te nemen met de praktijk om je afspraak kosteloos te veranderen.
 
Anderhalve meter
Een overvolle wachtkamer is verleden tijd. Kom ook niet (veel) te vroeg voor je afspraak, de kans is groot dat je dan buiten moet wachten. In de behandelkamer geldt die regel overigens niet: de mondzorgverlener en assistent zitten zoals gewoonlijk boven op je lip.
 
Mondkapjes
Een mondzorgpraktijk wordt niet gezien als een publieke binnenruimte: mondkapjes zullen dus niet verplicht worden. Maar natuurlijk ben je vrij om een mondkapje te dragen. Tijdens een behandeling is het dragen van een mondkapje niet handig, doe het dus af voor je in de behandelkamer komt, desinfecteer je handen voordat je in de stoel gaat zitten. Berg je mondkapje tijdens de behandeling op in je tas, jas- of broekzak en leg het niet zomaar ergens neer.
 
Hoe zit het met de veiligheid?
Mondzorgpraktijken voldeden altijd al aan de hoogste hygiŽnestandaarden: medische mondmaskers gebruiken, handen desinfecteren en het schoonmaken van instrumenten zit in de natuur van mondzorgverleners. In de behandelkamer zie je geen veranderingen. Berg aub uw mondkapje op in uw tas,  broek- of jaszak voordat u de behandelruimte ingaat. Wel zul je merken dat je bij het betreden van de behandelkamer gevraagd wordt je handen te desinfecteren en daarna nergens meer aan te zitten. Probeer dus ook van je mondkapje en telefoon af te blijven.
De deuren staan zo veel mogelijk open, behalve als het te koud wordt. De deurklinken en alle oppervlakken die je mogelijk hebt aangeraakt, worden na elke patiŽnt schoongemaakt. De WC mag niet gebruikt worden.